Szeretettel köszöntelek a Fagyi klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fagyi klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fagyi klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fagyi klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fagyi klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fagyi klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fagyi klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fagyi klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Cappucino, kávé fagylalt:
5 dl tej (kis gép: 3,5 dl)
1 dl erős feketekávé
4 tojássárga
1 vaníliáscukor
12 evőkanál cukor (7 ek.)
3-4 evőkanál meleg vízben feloldott capuccino classicpor
1 evőkanál kakaópor
2 habpor+hideg tej ( a habpor)
A tejet a elkezdjük melegíteni, közben a tojássárgáját, a vaníliáscukorral, és a cukorral jól kikeverjük, ehhez adjuk a kávékat is, ha nagyon nehéz keverni akkor a meleg tejből 1-2 kanállal keverhetünk hozzá, hogy könnyebb legyen keverni!! Ha a tej kezd forrni akkor hozzáadjuk a tojássárgás masszát, és jól elkeverjük benne, hogy felolvadjon a cukor. Csak 1-2 percig főzzük, mert ha tovább hagyjuk akkor kicsapódik a tojássárga, és darabos lesz. Ha ez megtörténik, akkor át kell szűrni!! Ha elmegy a gőze betesszük a fagyasztóba, és amikor még valamelyest keverhető akkor kivesszük. Elkészítjük a tejszínhabot (2 habpor + annyi tej amennyi kell hozzá,de ez hideg legyen mert ha nem az akkor nem fog felverődni! 1 habfixálót is adhatunk hozzá mikor elkezdjük verni! Figyelem mindegyik habpor más-más-mennyiségű tejet ír, ezért nem írtam ezt a tej mennyiséget, mert nem tudom, hogy ki milyet vesz! Ha kész a hab összeforgatjuk a fagyialappal, és betesszük a fagyigépbe kb.: 30 percre. Ha kivesszük jól záródó fagyasztható műanyag edénybe szedjük ki . Tárolása a fagyiknak fagyasztóban történik!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Puncs fagylalt!
Sztracsatella fagylalt!
Csokoládé fagylalt!